ZAHRADA U ŘADOVÉHO DOMU III

místo: Tulce    dataum: 2016 rok      plocha: 300 mkw
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

PLAN

mala-zahrada-sokurome-navhr-rock-and-flower-studio-zahrada-u-radoveho-domu

POPIS KONCEPTU

     Navržený prostor v okolí domu je projektován v moderním stylu, který navazuje na architekturu budovy a styl preferovaný investory. Cílem bylo rozdělit prostor na tři funkční oblasti. Návrh prostoru je založen na jednoduchých liniích, které zdůrazňují moderní styl zahrady.

     První částí je rekreačně-odpočinková zóna, který se skládá především z terasy pokryté betonovými deskami, oddělené přímo od sousedů dřevěným panelem – jež tvoří zajímavý prvek zahradní architektury. Plachta z lehkého materiálu bude viset nad terasou. Od další části – určené dětem, nás dělí záhon z okrasných stromů podsazených nižšími trvalkami. Prostor pro děti v zahradě je pokryt převážně z bezpečným gumovým povrchem nebo pískem. Prostor s terasou a dětským prostor spojuje rekreační obdélníkový trávník.

     Dále přecházíme po betonových deskách uložených v kamení užitkové části zahrady, kde našel své místo a domek na nářadí a bedny na zeleninu a ovoce. Na přání investorů je zde také ovocný strom, krásně kvetoucí na jaře a plodící ovoce, což má nepochybně významnou hodnotu zejména pro nejmladší uživatele.

     Projekt zahrady také počítá se zavedením osvětlení, které dodá zajímavé klima po setmění, zvýrazňujíc skupiny okrasných trav a dalších zajímavých míst navržený skupinou krajinářských architektů.

Líbí se vám naše projekty?

Hledáte architekta, který připraví projekt, s nímž budete zcela spokojeni? Napište nám a poskytneme vám podrobné informace o procesu návrhu a připravíme nezávaznou nabídku.