MODERNÍ PŘEDZAHRÁDKA

místo: Mosina    datum: 2017 rok      plocha:40 mkw
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

PLAN

projekt-male-predzahradky-praha-rockandflowerstudio-malazahradaa-nvhrzahrady-zahradniarchitektura

POPIS KONCEPTU

      Projekt přední části moderní zahrady předpokládá vytvoření prostoru, který by plnil jak funkci estetickou, tak rovněž užitkovou. V tak malém prostoru byl navržen prostor na odpadky ohrazený vysokým oplocením z úzkých dřevěných desek a současně oplocení oddělující soukromou část od ulice. Plot je propletený tisovými živým plotem, čímž tvoří zajímavou vizuální kompozici spojující rostliny s prvky malé zahradní architektury.

     U balkonového okna byla navržena malá dřevěná terasa se dvěma originálními židlemi a stolem. V bezprostřední blízkosti terasy se nachází pás okrasných travin a kvetoucích trvalek. Další pás tvoří vyšší tráva.

     Vedle místa na odpadky jsou umístěny květináče ve tvaru krychle. V jednom z nich bude palmový javor podsazený stálezeleným zimnostrázem ve tvaru koule a třemi funkiemi, zatímco v druhém okrasná tráva. Od branky vede k domu stezka z betonových desek.

Líbí se vám naše projekty?

Hledáte architekta, který připraví projekt, s nímž budete zcela spokojeni? Napište nám a poskytneme vám podrobné informace o procesu návrhu a připravíme nezávaznou nabídku.